Over Lieven | Middelhoek Osteopathie - Ervaren osteopaat in Zeeland

Lieven Middelhoek

Osteopaat
Email: info@middelhoek-osteopathie.nl
Telefoonnummer: +316 303 708 01

Biografie Lieven

Lieven Middelhoek is osteopaat en eigenaresse van Middelhoek Osteopathie. Na een vervelende sportblessure is ze in aanraking gekomen met een osteopaat. Door haar eigen ervaring is de interesse zo groot geworden dat zij zich erin is gaan verdiepen.

Als osteopaat is je werk altijd een puzzel, elke dag is iedere patiënt verschillend en het is een uitdaging om iedereen op zijn manier te kunnen helpen waar nodig. Met dit in gedachte wist zij dat dit haar beroep moest worden. Na de middelbare school is zij direct begonnen aan de fulltime opleiding aan de International Academy of Osteopathy.

Na het behalen van haar diploma is zij in 2015 gestart met haar eigen praktijk. In de afgelopen jaren heeft zij de cursussen geïntegreerde technieken van Frank de Bakker gevolgd en is de kennis voor de embryologie en ontogenese vergroot. Daarnaast is Lieven gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en kinderen. 

 

 

Biografie Magali

Magali is afkomstig van Knokke-Heist, Belgie. Ze omschrijft zichzelf als een sportief en gedreven persoon met een grote interesse voor het menselijk lichaam. Haar voorkeur gaat uit naar allerlei watersporten zoals surfen, kitesurfen en wakeboarden. Naast het sporten houdt ze erg van rondreizen en nieuwe plaatsen ontdekken. 

Toen ze voor haar eerste communie een anatomisch skelet vroeg, werd meteen duidelijk dat haar toekomst zich ergens in de medische of paramedische sector zou bevinden. Later is ze dan ook gestart met de vijfjarige opleiding aan The International Academy of Osteopathy en studeerde in 2019 af als osteopaat DO – Msc. Naast deze opleiding volgt Magali nog post-graduate opleidingen voor sporters om haar kennis nog verder te verbreden. Naast haar werk in de praktijk, gaat ze ook van start als assistent – docent aan het IAO. Op deze manier blijft ze constant op de hoogte omtrent de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en kan ze deze toepassen in de praktijk.

 

Opleidingen

logo-ifit

Kinderosteopathie

Frank de Bakker

2018
tpa

Osteopathie voor baby en kind

Hanne de Ruyck

2018
logo-ifit

Volledige opleiding geïntegreerde technieken

Frank de Bakker

2017-2018
logo-cpion

Medische basiskennis

CIPION geaccrediteerd volgens PLATO eindtermen.

2016
logo-panta-rhei

Viscerale anatomie

Panta Rhei opleidingen

2016
logo-panta-rhei

Bijscholing anatomie

Panta Rhei opleidingen

2015

Een snijzaal practicum aan de Universiteit van Maastricht

logo-iaoo

International Academy of Osteopathy

Fulltime opleiding

2009-2015

Fulltime opleiding in Gent.