Lieven_off-1

Lieven Middelhoek

Osteopaat

Specialisaties:
Baby en kinderosteopathie
Osteopathie voor zwangere
Osteopathie en sport

Email: Lieven@middelhoek-osteopathie.nl
Telefoonnummer: 085-0470412

Biografie Lieven

Lieven Middelhoek is osteopaat en eigenaresse van Middelhoek Osteopathie. Na een vervelende sportblessure is ze in aanraking gekomen met een osteopaat. Door haar eigen ervaring is de interesse zo groot geworden dat zij zich erin is gaan verdiepen.

Als osteopaat is je werk altijd een puzzel, elke dag is iedere patiënt verschillend en het is een uitdaging om iedereen op zijn manier te kunnen helpen waar nodig. Met dit in gedachte wist zij dat dit haar beroep moest worden. Na de middelbare school is zij direct begonnen aan de fulltime opleiding aan de International Academy of Osteopathy.

Na het behalen van haar diploma is zij in 2015 gestart met haar eigen praktijk. In de afgelopen jaren heeft zij de cursussen geïntegreerde technieken van Frank de Bakker gevolgd en is de kennis voor de embryologie en ontogenese vergroot. Daarnaast is Lieven gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en kinderen. 

 

 

Biografie Magali

Magali is afkomstig van Knokke-Heist, Belgie. Ze omschrijft zichzelf als een sportief en gedreven persoon met een grote interesse voor het menselijk lichaam. Haar voorkeur gaat uit naar allerlei watersporten zoals surfen, kitesurfen en wakeboarden. Naast het sporten houdt ze erg van rondreizen en nieuwe plaatsen ontdekken. 

Toen ze voor haar eerste communie een anatomisch skelet vroeg, werd meteen duidelijk dat haar toekomst zich ergens in de medische of paramedische sector zou bevinden. Later is ze dan ook gestart met de vijfjarige opleiding aan The International Academy of Osteopathy en studeerde in 2019 af als osteopaat DO – Msc. Naast deze opleiding volgt Magali nog post-graduate opleidingen voor sporters om haar kennis nog verder te verbreden. Naast haar werk in de praktijk, gaat ze ook van start als assistent – docent aan het IAO. Op deze manier blijft ze constant op de hoogte omtrent de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en kan ze deze toepassen in de praktijk.

 

Magali-Middelhoek-Osteopathie-

Magali Desmidt

Osteopaat

Specialisaties:
Algemene osteopathie
Osteopathie en sport

Email: Magali@middelhoek-osteopathie.nl
Telefoonnummer: 085-0470412

portret-behandelaar-03-DUO

Bart de Swaef

Osteopaat

Specialisaties:
Baby en kinderosteopathie
Maag-en darmproblematiek
Tinnitus / hyperacusis

Email: Bart@middelhoek-osteopathie.nl
Telefoonnummer: 085-0470412

Biografie Bart

Bart is afkomstig uit Gent, Als kind was hij een rustige jongen die steeds gefascineerd was door analytisch denken en het oplossen van vraagstukken. Tijdens zijn prille schoolcarrière groeide deze eigenschap verder en ontstond stilaan een interesse naar het menselijke lichaam in al zijn aspecten. Aanvankelijk koos hij dan ook voor de opleiding Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Gent. Hierin vond Bart theoretisch veel interessegebieden, al kon hij minder aarden met het praktiserend gedeelte.
Bart besloot dan ook verder te gaan studeren en vond een uitdaging binnen de osteopathie. Na zijn basisopleiding aan de International Academy of Osteopathy, volgde hij reeds vele bijscholingen. Het liefst werkt hij met elke patiënt en niet binnen 1 niche gezien de variatie dan erg leuk is. Bart is naast het behandelen in de praktijk docent in Gent, Antwerpen en Zeist waar hij zijn passie kwijt kan in het lesgeven.