onze therapeuten

Lieven Middelhoek | Osteopaat

Lieven Middelhoek is osteopaat en eigenaresse van Middelhoek Osteopathie. Na een vervelende sportblessure is ze in aanraking gekomen met een osteopaat. Door haar eigen ervaring is de interesse zo groot geworden dat zij zich erin is gaan verdiepen.
Als osteopaat is je werk altijd een puzzel, elke dag is iedere patiënt verschillend en het is een uitdaging om iedereen op zijn manier te kunnen helpen waar nodig. Met dit in gedachte wist zij dat dit haar beroep moest worden. Na de middelbare school is zij direct begonnen aan de fulltime opleiding aan de International Academy of Osteopathy.
Na het behalen van haar diploma is zij in 2015 gestart met haar eigen praktijk. In de afgelopen jaren heeft zij de cursussen geïntegreerde technieken van Frank de Bakker gevolgd en is de kennis voor de embryologie en ontogenese vergroot. Daarnaast is Lieven gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en kinderen.
Specialisaties
Baby en kinderosteopathie
Osteopathie voor zwangere
Osteopathie en sport

Werkzaam in Vlissingen en Middelburg

Kimberley Depauw | Osteopaat

Kimberly heeft van jongs af aan een passie voor sport en het menselijke lichaam. Als fervent sporter was het voor haar een evidentie om de middelbare studies te doorlopen op de sportschool in Meulebeke. Hier groeide Kimberly haar interesse voor osteopathie. Na de middelbare school ging ze naar het IAO (The International Academy of Osteopathie) en studeerde af en 2011. Inmiddels is Kimberly al 10 jaar aan de slag als osteopaat en nog steeds enorm gefascineerd door de mogelijkheden van osteopathie.
Specialisaties
Osteopathie voor zwangere
Osteopathie en sport
Osteopathie voor Burn-out – CVS en Fybromyalgie

Werkzaam in Middelburg en ‘s-Heerenhoek