onze therapeuten

Lieven Middelhoek | Osteopaat

Lieven Middelhoek is osteopaat en eigenaresse van Middelhoek Osteopathie. Na een vervelende sportblessure is ze in aanraking gekomen met een osteopaat. Door haar eigen ervaring is de interesse zo groot geworden dat zij zich erin is gaan verdiepen.
Als osteopaat is je werk altijd een puzzel, elke dag is iedere patiënt verschillend en het is een uitdaging om iedereen op zijn manier te kunnen helpen waar nodig. Met dit in gedachte wist zij dat dit haar beroep moest worden. Na de middelbare school is zij direct begonnen aan de fulltime opleiding aan de International Academy of Osteopathy.
Na het behalen van haar diploma is zij in 2015 gestart met haar eigen praktijk. In de afgelopen jaren heeft zij de cursussen geïntegreerde technieken van Frank de Bakker gevolgd en is de kennis voor de embryologie en ontogenese vergroot. Daarnaast is Lieven gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en kinderen.
Specialisaties
Baby en kinderosteopathie
Osteopathie voor zwangere
Osteopathie en sport

Werkzaam in Vlissingen

Specialisaties
Baby en kinderosteopathie

Werkzaam in Vlissingen

Loes Meulepas | Osteopaat

Het werd al vroeg duidelijk dat Loes heel graag voor anderen zorgt. Door haar interesse in wetenschappen, en meer bepaald in het menselijk lichaam, ging ze revalidatiewetenschappen en kinesitherapie studeren aan de Universiteit van Gent. Omdat ze zelf regelmatig in aanraking kwam met osteopathie, koos ze hierna voor de zesjarige opleiding aan Flanders International College of Osteopathy (FICO) die ze met succes afrondde in 2022. Gaandeweg kreeg ze nog meer ervaring en inzichten om gerichter samen met de patiënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Door haar werkervaring in de praktijk werd het snel duidelijk dat ze enorm graag baby’s en kinderen behandeld. Dat is dan ook de reden waarom ze zich hierin heeft gespecialiseerd en blijft bijscholen.

Kim Depauw | Osteopaat

Kim heeft van jongs af aan een passie voor sport en het menselijke lichaam. Als fervent sporter was het voor haar een evidentie om de middelbare studies te doorlopen op de sportschool in Meulebeke. Hier groeide Kim haar interesse voor osteopathie. Na de middelbare school ging ze naar het IAO (The International Academy of Osteopathie) en studeerde af en 2011. Inmiddels is Kim al meer dan 10 jaar aan de slag als osteopaat en nog steeds enorm gefascineerd door de mogelijkheden van osteopathie.
Specialisaties
Osteopathie voor zwangere
Osteopathie en sport
Osteopathie voor Burn-out – CVS en Fybromyalgie

Werkzaam in Vlissingen en ‘s-Heerenhoek