reviews

Een tevreden patiënt is belangrijk. Hieronder delen patiënten wat een osteopathische behandeling voor hen heeft betekend. Een ware getuigenis die we met toestemming publiekelijk mogen plaatsen.

Voeg review toe

Robert Bömer

Met mijn onderrugklachten bij Kimberly terecht gekomen en na een aantal behandelingen zijn de pijnklachten verdwenen. Erg vakkundig geholpen en Kimberly zorgt voor een prettige ontspannen sfeer met een oprechte interesse. Aanrader!

Iris Dekker

Ik ben voor mijzelf en met mijn 2 kinderen geweest bij Lieven. Ze heeft ons heel profesioneel en vakkundig geholpen en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Na een paar behandelingen waren alle klachten over. Echt een aanrader om naar Lieven te gaan!

E. van Leeuwen

Lieven is heel kundig. Ze voelt alles en is nuchter. Een prachtige combinatie! Ze heeft me weer recht gezet en ik ben haar daar heel dankbaar voor. Aanrader!

Anouk Kooij

Hele fijne contact, goed en rustig in haar werk, en is heel sociaal. Ik ben heel erg tevreden en zal haar zeker aanraden

Pierre en Anja Raas

Wij komen al jaren bij Lieven voor een "onderhoudsbehandeling" . Iedere 6 maanden worden we gecheckt en bij serieuze klachten kunnen we altijd aan de bel trekken. Voor ons was het een openbaring en hadden we spijt dat we niet eerder waren gekomen. Lieven is kundig op haar vakgebied en na de behandeling voelen we ons als nieuw.

Shannon

Wij zijn met ons zoontje meerdere keren bij Loes geweest ivm voorkeurshouding en spanningen in zijn lijf. Loes was zo lief voor hem en rustig in de omgang. We merkte na de behandelingen ook veel verbetering bij ons zoontje. We hebben het als heel fijn ervaren. Mocht het in de toekomst nodig zijn, komen we zeker terug.

S. Wondergem

Door de rust die Kim heeft en nam tijdens de behandelingen, kwamen we tijdens de behandelingen van schedel/nek en heup steeds verder tot een oplossing. Heel vakkundig en stapsgewijs behandeld! Heel fijn

Marissa de koeijer

Op een vriendelijke, duidelijke manier geholpen. Mijn dochter kampte met darm klachten en dit is op een prettige manier opgelost. Na 1 behandeling al veel resultaat en na 3 behandelingen klaar. Wij zijn heel fijn geholpen ! Bedankt hiervoor

C de winter

Na jaren lang pijn in mijn rug te hebben gehad, waardoor ik ook andere klachten kreeg is eindelijk de oorzaak gevonden en verholpen. Dankzij de goede adviezen en behandelingen voel ik mij weer helemaal prima.

Suvi G

Vriendelijk en professioneel. Ze heeft spanning weggehaald waardoor ik beter kan bewegen en geen last meer heb van verklevingen.

Marjolein Capello-Gonlag

Met alle drie mijn jongens bij Lieven geweest. Alle baby's hadden sterke voorkeurshoudingen, afgeplatte schedeltjes en de eerste had veel buikproblemen. Door de hulp van Lieven zijn al de kids geholpen met hun voorkeurshoudingen, darmkrampen en afgeplatte hoofdjes. Ondanks de afstand bij de derde baby alsnog terug gegaan naar Lieven. De fijne behandeling, informele setting, communicatie en vertrouwen zorgen voor een hele fijne ervaring met een newborn baby. Mocht het ooit weer nodig zijn, kiezen we zeker weer voor deze topper!

Anne Braal

Onze dochter had uiteenlopende klachten reflux, rusteloosheid, overstrekken, ontroostbaar etc. Op aanraden bij Lieven terecht gekomen. Na elke behandeling echt een verschil we hebben nu een blije baby die met sprongen vooruit gaat! 10 sterren 🌟

Anke

Lieven heeft mij (tijdens zwangerschap) en ons dochtertje na de geboorte behandeld. Ze denkt mee, geeft adviezen en gaat rustig te werk. Na de behandelingen werd de onrust bij ons dochtertje een stuk minder. We konden haar beter wegleggen en ze werd rustiger. Een goede ervaring, bedankt!

Ricardo en Miriam

Ons zoontje is geboren middels een kiwi-pomp. Tijdens het slapen maakte hij veel kreungeluiden en ook overstrekte hij zich behoorlijk. Toen hij 9, 11 en 14 weken oud was hebben wij Lieven bezocht. Zij heeft zijn schouders, nekje en hoofd behandeld. Hiermee is het overstrekken gestopt, is het gekreun 's nachts enorm afgenomen en tevens slaapt hij overdag een stuk beter. Lieven gaat rustig te werk, neemt de tijd om uit te leggen hoe ze je kindje behandeld en is heel kundig. We raden haar zeker aan!

Julia Crucq

Ik ben erg goed geholpen door Kimberley! Nadat ik klachten ervaarde in mijn lichaam door stress heb ik een aantal behandelingen genomen bij Kimberley. Na drie behandelingen was ik van zo goed als alle klachten af en kreeg ik adviezen mee om mijn lichaam te ondersteunen. Kimberley gaat rustig te werk, gaat opzoek naar de oorzaak van de lichamelijke klachten en neemt je mee in wat ze merkt en voelt.

Naoual

Na 3 behandelingen bij Lieven heb ik een heel andere baby. Hij was heel huilerig en kon niet slapen overdag. Nu slaapt hij gelukkig zoals het hoort. Ook heeft hij nu minder een speentje nodig dus ben er echt super tevreden over. Ik raad het iedereen aan. Je hebt niet zomaar een huilbaby.

L. Vlaming

Ons zoontje van 4 maanden ontweek bewegingen waarbij hij zijn linkerkant bovenrug nodig had. Met deze klacht gingen wij naar Lieven toe en zij kon bevestigen dat daar een beknelling. Een paar dagen na de behandeling begon hij ineens te rollen en was hij hoorbaar enthousiaster. Omdat onze andere zoon van 2 jaar zijn hoofd flink had gestoten besloten we ook een consult voor hem in te plannen. Hij vond het idee dat hij opnieuw naar "de dokter" moest, ontzettend spannend. Lieven stelde hem spelenderwijs op zijn gemak. Gelukkig was er niks met zijn hoofdje aan de hand maar Lieven kwam er wel achter dat een van zijn heupjes niet goed stond. Deze heeft zij, tijdens dit consult, weer goed gezet. Ons zoontje gaf diverse keren na de behandeling aan dat deze dokter wel goed beviel. 😉 Bedankt Lieven voor beide behandelingen. Wij komen zeker terug!

Els

Ineens waren ze daar, hartoverslagen. Na screening door de cardioloog, waar gelukkig geen bijzonderheden uitkwamen, was het advies: negeren en mee leren leven. De huisarts schreef betablokkers voor. Dacht voordat ik daarmee ga beginnen wil ik ostheopathie proberen. Na een aantal behandelingen zijn de overslagen weg. Lieven heeft het traject van de hartzenuw behandeld en losgemaakt. Ze kijk naar het totale lichaam en behandeld niet alleen lokaal. Helaas wordt in de reguliere zorg snel naar medicatie gepakt. Ben blij dat ik bij Lieven terecht ben gekomen en daar vakkundig behandeld ben!

Melissa & Jolie

De fijne behandelingen van Lieven hebben ervoor gezorgd dat mijn dochtertje geen lichamelijk ongemak meer had. De onrust verdween en ze kon beter tonen waar ze last van had. Behandelingen verliepen altijd zeer rustig met duidelijke uitleg !

Dieuwertje Wiebrecht

Had veel last van nek rug en heupklachten veel hoofdpiijn .heel gericht geholpen op de klachten .Zit nu weer goed in mijn vel .Geen hoofdpijn meer .en geen nek en rugklachten meer.Heel blij met Lieven en haar zeer goede behandelingen

Rebecca Yuen

Van december tot en met april ben ik vier keer langs gegaan bij Middelhoek Osteopathie. In die vier keer is het probleem, plus andere dingen die we tegen kwamen, helemaal opgelost. Daarnaast heeft het advies wat me werd gegeven uiteraard ook enorm geholpen. Elke afspraak met Lieven was een feestje, ze zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt, legt alles goed uit als je het vraagt, denkt met je mee en laat je ook lachen na die *KNAK*, hahah! Deze praktijk is zeker een aanrader!

Mizgin Toguc

Ik heb al meer dan 3 jaar last van klachten door het Syndroom van Tietze. Mijn borstkas zat volledig ‘vast’ en ademen ging moeilijk. Dit gaf niet alleen lichamelijke klachten, maar ook mentaal. Dit is de eerste keer dat ik de hulp heb ingeroepen van een osteopaat, en ik kan je zeggen dat ik blij ben dat ik dat heb gedaan! Na 3 behandelingen ben ik enorm geholpen door Lieven. Ze is vriendelijk en deskundig in haar werk. Waar ik vóór de behandelingen op een 10 zat qua klachten, is dat nu gedaald naar een 2. Kortom: enorm bedankt Lieven! Wij gaan elkaar in de toekomst nog zeker terugzien.

Jolinda Marijs

We zijn met ons pasgeboren zoontje naar Lieven geweest aangezien we al 6 weken worstelde met een "huilbaby". Slapen ging zeer moeizaam, maar ook het drinken was een aandachtspunt. Nadat we de eerste keer bij Lieven waren geweest hadden we al een hele andere baby. Het slapen ging gelijk al veel beter. Na 4 sessies te hebben gehad kunnen wij wel zeggen dat we er een ontzettend leuk en vrolijk jongetje voor hebben terug gekregen. Lieven verteld wat ze doet en wat ze voelt en betrekt de ouders hier ook bij. Ze bekijkt echt het totaal plaatje neemt de zwangerschap en de bevalling hierin ook mee. Ik stond persoonlijk erg sceptisch tegenover osteopathie, maar zou het nu echt iedereen aanbevelen. Van onze kant echt een dikke 10! Dankjewel Lieven!!

Joyce

Wegens nek- en schouderklachten een aantal keren bij Lieven op consult geweest. Ze wees mij ook op 'klachten´ waar ik zelf niet eens bij stil gestaan had. Goede adviezen gekregen en Lieven legt heel goed uit wat ze doet. Ik kan nu zeggen dat ik al een tijdje nu pijn- en klachten vrij ben en ben zeker van plan om voor regulier onderhoud terug te komen.

Michelle

Met mijn zoontje van 2 maanden geweest. Hij had door de geboorte veel last van zijn nekje.. na 3 a 4 behandelingen kon hij zijn nekje weer goed bewegen.. ook ik ben heel goed geholpen om van mijn rugpijn af te komen. Na 2 behandelingen had ik nergens meer last van.

Claudia

Met onze zoon zijn wij terecht gekomen bij Lieven, hij was in stuit geboren en bij 2 weken oud kwamen we voor de eerste keer langs ivm zijn nek die helemaal vast zat en de daarop volgende voorkeurshouding. Lieven was ontzettend geduldig en lief met onze zoon en stelde ons als ouders ook gerust. Toch spannend met zo'n kleintje! Ze neemt echt de tijd voor de behandeling. Na een aantal behandelingen en steeds wat meer tijd tussen de behandelingen ging het steeds beter. Mijn zoon is nu 3 maanden en we zijn voor het laatst geweest! We zijn ontzettend goed geholpen en zijn heel erg blij dat we zo vroeg naar Lieven zijn gegaan!

Sandra Schipper

Lieven heeft tijdens mijn zwangerschap behandeld voor bandenpijn. Deze behandeling in combinatie met oefeningen (doorverwijzing van Lieven) heeft zodanig goed geholpen dat ik een pijnvrije zwangerschap had. Na mijn zwangerschap heeft ze ook onze kleine meid geholpen met haar buik/darm krampjes waardoor ze veel minder huilt. Ik raad iedereen die zwanger of net bevallen is aan om bij klachten contact op te nemen met Lieven!

Daisy Bozelie – Alewijnse

Hele fijne vriendelijke vrouw. Door overspannenheid veel schouder, nek en hoofdpijn klachten. Na elke behandeling vooruitgang en nu na de 3de voelt m'n lijf al veel soepeler en ontspannen aan. Aanrader.

Delony

Hele fijne ervaring met de consulten van Lieven. Zelf behandeld tijdens mijn zwangerschap bij rug,- nek en bekkenklachten. Elke keer weer soepel naar huis. Erg fijn dat je bij iemand terecht kan die ook de expertise heeft op het gebied van zwangerschap. Gaf mij veel vertrouwen in ieder geval! Toen onze dochter geboren was zijn we ook gelijk in de eerste week bij Lieven geweest. Onze dochter was erg onrustig en driftig (met name) tijdens de (borst)voeding. Een gespannen lijfje wat niet goed rust kon vinden. Na het eerste consult hoefde we haar al niet meer in te bakeren. We zijn nog terug geweest voor wat darmkrampjes en eigenlijk is onze dochter nu mega relaxt! Echt een aanrader na een langdurige of juist té snelle bevalling (voor zowel baby als mama), een relaxte baby zorgt toch voor relaxte ouders. Veel expertise, fijne behandelmethode en erg meedenkend!

Sharmaine Meijering

Wegens voorkeurshouding en afplatting bij onze baby terecht gekomen bij Middelhoek osteopathie, na enkele behandelingen is de afplatting en voorkeur geheel verdwenen. Fijne benadering en prettige en lieve omgang met baby.

Leoniek

Prettige manier van de behandelen en duidelijke communicatie.

Maria

Ook bij de ziekte van pfeiffer kan osteopathie uitkomst bieden. Bijna 3 jaar lang met ups en downs veel klachten gehad en ben nu na 3 behandelingen weer zo goed als de oude. Zeker aan te raden!

Ria Poot

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die uiteindelijk mijn probleem hebben opgelost en de manier waarop.

Aranya

Ons dochtertje spuugde in de eerste weken al haar melk uit omdat ze veel te gulzig dronk. Op aanraden van de verloskundige zijn we naar Lieven gegaan. Al na de eerste behandeling dronk ze veel rustiger en werd het spugen al minder. Na de tweede behandeling spuugt ze eigenlijk nooit meer. Hele fijne positieve ervaring en mocht er in de toekomst nog iets voordoen zou ik zeker teruggaan!

Kevin

Dagelijkse hoofdpijn is geen fijn gevoel, gelukkig kon Lieven mij helpen. Na één behandeling ben ik meteen uitstekend geholpen en heb er geen last meer van gehad. Super vriendelijk, ik zou hier zeker vaker naar toe gaan mocht ik in de toekomst met hetzelfde probleem zitten!

Lars Moens

Lieven heeft onze dochter geweldig geholpen. De eerste dagen na de geboorte kon ze geen 5 minuten op haar rug liggen door spanning in haar achterhoofd en nek. Na de eerste behandeling hadden wij al een totaal ander kind. Ze sliep toen al zo’n 4 à 5 uur achter elkaar door. Na de tweede behandeling was het nog veel beter. Wij raden iedere ouder aan om zijn / haar baby te laten nakijken bij Lieven. Wij hebben een zeer goede ervaring. Lieven is erg vakkundig, geduldig en bovendien heel lief met baby’s.

Maaike en Carlo

Na de geboorte van onze zoon kreeg hij al snel last van darmkrampjes en veel overstrekken. Ik had veel goeie verhalen gehoord over lieven en snel een afspraak gemaakt. Onze zoon bleek ook heel gespannen te zijn in zijn lijfje en vooral zijn nekje en schouders. na de eerste behandeling was dat al heel veel verbeterd. Wij raden lieven zeker aan. Alleen maar positieve ervaringen.

Myra Krijgsman

Ik ben sinds een aantal jaren regelmatig in behandeling bij Lieven. Ik heb de ziekte van Crohn en door de behandelingen heb ik nu al heel lang geen opvlamming gehad en heb ik lage ontstekingswaarden. Ik kan het iedereen aanraden met de ziekte van Crohn of andere darmproblemen. Ik slik heel weinig medicijnen en maagpijn heb ik sindsdien ook niet meer. Verder heb ik regelmatig last van nek- en schouderklachten, had ik pas een beknelde zenuw in mijn rug en daar heeft Lieven me ook van af geholpen. Ook heb ik 2 jaar geleden gordelroos gehad met een gezichtsverlamming en daardoor was mijn zenuwstelsel een beetje in de war. Dat heeft ze ook weer tot rust gekregen. Een half jaar geleden is mijn vader overleden en ik was nog steeds in een soort shocktoestand, kon niet echt meer voelen. Na een behandeling bij Lieven ontspande ik en kon ik weer voelen. Al met al ben ik ontzettend blij dat ik Lieven gevonden heb, ik reis er zelfs een uur voor. Wil geen andere osteopaat dichterbij. Ik kom altijd helemaal "zen" van een behandeling terug en ben er van overtuigd dat ik door een paar keer per jaar een behandeling zo goed als klachtenvrij blijf.

Marieke van Gent

Lieven heeft ons heel goed geholpen met ons zoontje. Al snel na zijn geboorte viel ons op dat hij zich veel overstrekte, onrustig was en veel spanning in zijn lijfje had. Daarnaast had hij heel veel darmkrampen en last van obstipatie. Na een bezoek aan Lieven was dit stukken minder. Onze zoon was ontspannen! Helaas kwamen de klachten terug. Toen na de tweede behandeling de klachten weer terug kwamen na een paar dagen adviseerde Lieven om te laten kijken voor een koemelkallergie. Na een bezoek aan de kinderarts bleek dat inderdaad de klachten in stand te houden. Zonder de ervaring van Lieven waren wij niet zo snel op dat spoor gekomen. Sindsdien hebben we een heel ander kind. Het is nu een vrolijk en ontspannen mannetje! Ik kan het iedereen aanraden om naar een osteopaat te gaan met je pasgeboren baby. Lieven is heel kundig, rustig en liefdevol in haar behandeling van jonge baby's.

Familie Ouwerkerk

Op advies bij de osteopaat terechtgekomen voor mijn zwangerschapsklachten. Onderander bandenpijn. Ze heeft mij beide keren uitstekend geholpen. De behandeling heeft er voor gezorgd dat ik geen meer last had van mijn ongemakken. Ik zou het zeker aanraden! We zijn zeker van plan om met onze baby terug te komen voor een algehele controle.

Andrea

Na een kijkoperatie in mijn buik bleef ik last van mijn arm houden. Ik liep eerst voor deze klacht bij de fysio maar zij konden helaas niets meer voor mijn arm betekenen. Ik ben naar Lieven geweest voor een behandeling en ze heeft me zo goed geholpen dat ik geen klachten meer heb. ik kan iedereen adviseren om hier naartoe te gaan.

Tim

Ik ben regelmatig voor m’n rug en nek behandeld. Lieven is zeer kundig en legt goed uit wat er precies aan de hand is. Ik kan altijd zeer snel terecht en ga nu periodiek bij haar langs voor ‘regulier onderhoud ‘. Na behandeling verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon

Maud

De osteopathie heeft bij mij erg goed geholpen! Iedere keer was ik blij dat ik weer mocht. De sfeer was er goed en het gaf een fijn gevoel. De behandelingen waren ook goed. Mijn ervaring is zeer positief want het doet wonderen.

Christa

Regelmatig hoofdpijn en duizelingen frustreerde me enorm. Je denkt dan al snel aan stress, hormonen of gewoon een drukke week. Lieven heeft me twee keer kort op elkaar behandeld aan mijn hoofd, nek en rug en ik merkte meteen een enorm verschil! Geen duizelingen meer, nog wel lichte hoofdpijn en daarom vroeg Lieven mij nog een keer terug te komen na een maand of drie. Nu heb ik met Lieven afgesproken eens per half jaar langs te komen, zeg maar voor “onderhoud”. Zo kan ze eventuele blokkades op tijd behandelen en ik zit lekker in mijn vel! Ik vind het bijzonder, wat een “magie” een osteopaat! Alles in je lijf staat tot verbinding met elkaar en Lieven kan dat heel helder en nuchter uitleggen en gaat meteen aan de slag! Ik ben heel tevreden.

Rick

Tijdens mijn intake gesprek kreeg ik een duidelijke uitleg over de “toestand” van mijn lichaam. De voorgestelde aanpak van de klachten was ook helder. En zo ervaar ik de hele behandelperiode tot nu toe, geen vage verhalen want alles is helder en duidelijk. Nog belangrijker is het resultaat en daar ben ik zeer tevreden over.

Christle

Ik heb sinds de behandeling geen zere benen en geen zere buik meer! Dat heb ik nog geen dag gehad sinds ongeveer 10 jaar! Heerlijk!!! Ook drink ik nu veel meer water per dag en ik heb geen vocht meer in mijn benen en voeten. De hoofdpijn wordt steeds minder en ik besef wat ik mijn lichaam al die tijd heb aangedaan. Bedankt dat je me dat in hebt laten zien. Voel me nu al 5 jaar jonger.

Pierre en Anja

Mijn man en ik zijn via de huisartsenpraktijk terecht gekomen bij Middelhoek Osteopathie. Wij zijn uiterst tevreden over de behandelingen die we daar krijgen. Lieven is bekwaam en kundig in haar vak, geeft goede adviezen en stelt je op je gemak. Wij raden mensen uit onze omgeving aan om naar haar toe te gaan bij klachten.

Joke

Sinds enige tijd onder behandeling van Lieven, omdat ik veel last had van hoofdpijn en migraine. Ik heb vanaf het begin van de behandeling gevoeld dat ik er baat bij heb.Ik ben dan ook zeer tevreden hoe het nu gaat met mijn klachten.

Christine

Bij Lieven ben ik terecht gekomen door rugklachten en een pijnlijke hamstring. Na een korte anamnese is Lieven gelijk met me aan de slag gegaan. Prettige ongedwongen sfeer in een prettige praktijkruimte (Middelburg). Lieven heeft veel kennis en geeft veel praktische tips die makkelijk toepasbaar zijn, zonder je de les te lezen. Na de behandeling voel je je een ander mens met meer bewustwording van jezelf.

Wendy

Begin juni ben ik bevallen van een prachtige zoon. Alhoewel ik redelijk snel herstelde, bleef ik wat gekke lichamelijke klachten houden. Tintelende handen, pijnlijke knieën, het gevoel hebben ‘scheef’ te lopen, gevoelige voetzolen… Kortom, het zat niet helemaal lekker. Ik wist niet zo goed wat ik hiermee moest, totdat mijn verloskundige me wees op Middelhoek Osteopathie. Na drie bezoekjes aan Lieven zijn mijn klachten verdwenen! Natuurlijk heb ik nog wel eens een pijntje / stijfheid, maar die had ik zonder zwangerschap / bevalling ook 😉 Toen onze zoon 8 weken oud was, zijn we ook met hem naar Lieven gegaan. Eigenlijk gewoon ter ‘controle’, omdat hij met de vacuümpomp is gehaald. Maar we zagen ook steeds meer een voorkeurshouding ontstaan. Eenmaal bij Lieven, zag ze dat er al een hele lichte afplatting was ontstaan. Door haar behandeling heeft hij hierna geen voorkeurshouding meer gehad. Aanrader dus!!

Marleen

Door CVS ontstonden bij mij veel spanningsklachten. Bij de eerste afspraak controleerde Lieven mijn lichaam helemaal en kon ze me direct al helpen met een veel meer ontspannen lichaamshouding. Daarna was iedere afspraak een feestje! De behandelingen hebben zeker meegedragen aan het feit dat ik mezelf nu zga genezen beschouw. Lieven heeft ontzettend veel kennis en is prettig en relaxed in de omgang. Ik raad haar zeker aan iedereen aan!

Jorine

Na jaren veel last van mijn buik te hebben gehad ben ik uiteindelijk begonnen met osteopathie. Na een aantal behandelingen voelde ik mij gelijk veel beter! Inmiddels ga ik nog maar 1 á 2 keer per jaar voor een check naar Lieven en heb ik veel minder last van mijn buik, maar ook de verdere problemen die dit veroorzaakte (bijv pijn die uitstraalde naar mijn knie!). Lieven is niet alleen heel goed in haar werk, maar stelt je ook op je gemak tijdens de behandelingen en voorziet je van voldoende informatie. Aanrader dus!

Rinus

Ik wil graag mijn waardering uitspreken over de ontvangst en de wijze van behandeling bij Lieven. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en het resultaat. wanneer ik nog eens een behandeling nodig heb zal zeker voor Middelhoek Osteopathie kiezen!

Lara

Ik heb langere tijd rondgelopen met buikklachten. Buikpijn en opgeblazen zijn, dat is toch normaal? Niet dus! Bij Lieven geweest voor mijn buikklachten en na de eerste behandeling was het al aanzienlijk minder. Daarna werd het alleen maar beter. Lieven bevat een hele hoop kennis en dat geeft vertrouwen. Ze weet wat ze doet en creëert een prettige sfeer. Ze denkt altijd actief met me mee, dus zo krijg ik regelmatig nieuwe tips en adviezen. Erg tevreden!

Tess

Onze dochter was vanaf het begin een onrustige slaapster. Zo’n 3 keer per nacht even flink gillen daarna was het weer rustig. Na zelf thuis wat aanpassingen te hebben gedaan heb ik toch contact opgenomen met Lieven. Met duidelijke uitleg en therapie werden de klachten gelukkig minder! Ik zou Lieven iedereen kunnen aanraden. Ze heeft veel rust en geduld en onze dochter was volkomen op haar gemak bij haar! Bedankt Lieven voor de goede zorgen!!

Marco

Bij de huisarts spit vastgesteld. Deze adviseerde naar de osteopaat te gaan en eens kijken of er daar wat mogelijk was. Bij Lieven eerst een intakegesprek gehad en daarna gelijk de eerste behandeling. De eerste paar dagen na de behandeling alles nog erg stijf en pijnlijk. Maar na een paar dagen voelde het al veel beter. Voordat de tweede behandeling plaats vond had ik al geen klachten meer. Ze heeft alles nog eens nagekeken en was zelf ook tevreden. Verdere behandeling was dan ook niet nodig.

Carolien

Onze dochter Sara is middels een spoedkeizersnede ter wereld gekomen. Zij lag in stuit wat niet op was gemerkt bij de verloskundige. Vanaf dag 1 was Sara een slechte slaper en wilde absoluut niet in haar bedje liggen. Na allerlei tips te hebben geprobeerd kwamen wij via een vriendin bij Lieven terrecht. Toen ze ongeveer 6 weken was zijn we voor het eerst langs geweest. Ze bleek last te hebben van haar hoofd en nekje. Meteen na de eerste behandeling liet sara het al beter toe om in bed gelegd te worden en sliep zij een hele nacht door! Sara is door deze behandelingen verandert van druk en onrustig, naar een vrolijk en tevreden meisje. Lieven gaat met heel veel zorg en liefde te werk en neemt rustig de tijd voor jou en je baby! Na 4 behandelingen kan ik zeggen dat zowel Sara als wij als ouders dankzij Lieven nu veel meer kunnen genieten van elkaar.

Moniek

Na langdurige rug- en buikklachten (prikkelbare darmsyndroom) adviseerde een vriendin om naar een osteopaat te gaan (in plaats van te blijven aanmodderen bij een fysiotherapeut). Zo kwam ik bij Lieven terecht. Ik heb vier behandelingen gehad en na elke behandeling werden zowel mijn buik- als rugklachten minder. Na vier behandelingen zijn mijn klachten vrijwel verdwenen. Het is een wereld van verschil hoe mijn lijf nu aanvoelt en hoe mijn lijf vóór de behandeling aanvoelde. Door deze zeer positieve ervaring raad ik iedereen aan om bij diverse klachten naar de osteopaat (Lieven) te gaan!

Piet

Wij zijn zeer tevreden over de behandelingen. Na de eerste keer voelde ik al verbetering. Ze is een aardige vrouw met veel kennis en ze legt het goed uit.

Sina

Ik bleef maar last houden van mijn maagstreek, ben toen naar Lieven geweest voor een behandeling. Na 4 behandelingen werden mijn klachten veel minder, Lieven heeft me hierbij goed geholpen. Daarnaast is Lieven een aardige, rustige vrouw waar ik me snel op me gemak voelde.

Marieke

Na een burn-out had ik al ruim een jaar vage kramp in mijn kuit. Iemand adviseerde mij eens een osteopaat te bezoeken, hier had ik nog geen ervaring mee. Binnen 2-3 behandelingen is de klacht geheel verdwenen! Super blij mee!

Xaira

Bij ons kleine meisje was al snel duidelijk dat wanneer ze op haar ruggetje lag ze dit niet fijn vond. Ze is dan al vanaf dat ze geboren is op haar zij/buik gaan liggen met slapen. Ook in de box, kinderwagen en maxicosi had ze het zwaar wanneer ze op haar rug moest liggen. Je merkte dan vooral dat er slijmpjes naar boven kwamen. Tijdens de babybeurs in de A58 zag ik Lieven staan en ben ik haar eens gaan praten waarbij ik ben gaan vragen of dit “normaal” is. Ze gaf vrij snel aan dat dit niet gewoon is bij een babytje en er waarschijnlijk wat zou zijn . Binnen een week kon ik al bij haar terecht. Tijdens de eerste behandeling werd al vrij snel duidelijk dat er ongelofelijk veel spanning in het lichaampje zat van onze dochter. Lieven heeft deze behandeld en ons fijne tips gegeven hoe we dit thuis ook door masseren kunnen “verhelpen”. Omdat onze dochter soms ook met golven spoog kregen we ook de tip om haar voeding te verdikken. Dit werkt nog steeds perfect!! Uiteindelijk hebben we 3-4 behandelingen gehad en geniet ons kleine meisje enorm wanneer ze nu op haar rug de weide wereld in aan het kijken is. Voor haar fijn maar zeker ook voor papa en mama !! We hebben de behandelingen dan ook meer dan positief ervaren. Ze neemt de tijd voor je kind maar ook voor jouw als ouder. En zelfs wanneer de behandeling niet lukt vanwege een huilend kindje. Werd deze zonder kosten verzet naar een andere datum.

Veroline

Onze zoon is voor de eerste keer bij Lieven op consult geweest toen hij 6 weken was. Hij was onrustig en sliep daardoor slecht, het aanraken van zijn hoofd en armen was hartverscheurend want dan ging hij ontroostbaar huilen. Daarnaast spuugt hij ook veel, waardoor de voedingen langer duurden en vaker plaats vonden. Bij het eerste consult vertelde Lieven, terwijl ze bezig was, uitgebreid over wat ze deed en tegenkwam. Het bleek dat Emanuel zijn nek het grootste probleem was, hij kon zijn hoofd niet goed naar links draaien en had hij moeite om zijn kin op de borst te leggen. Lieven gaf aan dat het niet kunnen draaien van zijn nek nu voor de onrust kon zorgen en dat als we er niks aan zouden doen dat het mogelijk was dat er zich een voorkeurshouding zou ontwikkelen. Gelukkig was na de eerste behandeling de spanning in de nek met het draaien weg, thuis merkten we dat het aankleden en het wassen een stuk gemoedelijker ging en ook de onrust was minder. Nu na 3 behandelingen zijn de klachten bijna volledig verdwenen, hij spuugt nog af en toe maar er zit nergens meer spanning op zijn lijfje en hij slaapt een stuk rustiger. Ik zou iedereen aanraden om met hun kindje een controle te laten doen want je ziet je kindje helemaal veranderen in positieve zin. Wij hebben nu een blij mannetje dat goed kan slapen en weinig last meer heeft.

Arjan

Toen mijn klachten ervoor zorgden dat normale werkzaamheden niet meer mogelijk waren ben ik in behandeling gegaan bij Lieven. Zij heeft me er weer bovenop geholpen in enkele behandelingen en dat zowel op een aangename manier, altijd tijd voor een uitleg of toelichting. Het enige wat ik anders zou doen is dat ik volgende keer eerder haar hulp in zal roepen, bedankt Lieven!

Dominic

Maanden lang last van me rug gehad. Lieven heeft me hier vanaf geholpen. Zeer kundig. Mocht ik weer een keer last krijgen, zal ik weer Lieven om hulp vragen. Bedankt.

Kira-Leigh

We hadden het idee dat onze dochter last had van verborgen reflux. Er bleek echter bij de eerste afspraak dat haar hele nekje vast zat door de langdurige bevalling. Na de eerste afspraak hadden we een heel ander kind. Ze was al niet heel moeilijk, maar nu was ze ook nog ontspannen. Dit merkte we voornamelijk in de maxicosi in de auto en tijdens het verschonen, dat ze niet meer zo krampachtig lag. Last van haar maag en darmen heeft ze ook nauwelijks meer gehad. Bij de derde afspraak was alles al zo goed als verholpen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik Lieven echt enorm aanraadt!

Imke

Kundig en goed advies, ook ver in de zwangerschap. Heeft mij echt van mijn rugklachten afgeholpen waardoor ik de laatste weken meer kan genieten.

Jacqueline

We zijn bij Lieven geweest omdat onze zoon met 7 weken steeds huilde zodra we hem plat neerlegde bijvoorbeeld in de box. Als we hem oppakten was het direct weer goed, maar bij opnieuw leggen was het weer huilen. Lieven heeft hem onderzocht en merkte op dat een deel vastzat bij zijn schedeltje. In 3 behandelingen heeft ze dit zo goed als opgelost en genieten wij van een zoon die vrolijk en ontspannen in zijn box kan liggen, lekker te spelen met zijn speeltjes 🙂

familie Riep

Met onze dochter van 3,5 week bij Lieven geweest, op advies van kraamzorg, o.a. vanwege vacuümverlossing bij de bevalling, darmkrampjes en omdat onze dochter bij elke verschoning/omkleden pijn/last van haar hoofdje/nekje leek te hebben. Het bleek inderdaad om een verhoogde spanning te gaan op meerdere plekken. In totaal 3 behandelingen gehad, en de pijn/ongemak in het hoofdje/nekje is zo goed als weg. Ook zijn de darmkrampjes een heel stuk stabieler en hebben we een heel tevreden kindje, ook met verschonen/omkleden. Lieven was tijdens de behandelingen voorzichtig, rustig, lief en professioneel. Wanneer onze dochter even moest huilen of onrustig werd, werd er eerst ruimte gemaakt om haar weer gerust te stellen en comfortabel te krijgen, en daarna werd de behandeling hervat. We raden Lieven zeker aan!

Andrea

Na een kijkoperatie in mijn buik bleef ik last van mijn arm houden. Ik liep eerst voor deze klacht bij de fysio maar zij konden helaas niets meer voor mijn arm betekenen. Ik ben naar Lieven geweest voor een behandeling en ze heeft me zo goed geholpen dat ik geen klachten meer heb. ik kan iedereen adviseren om hier naartoe te gaan.

Tim

Ik ben regelmatig voor m’n rug en nek behandeld. Lieven is zeer kundig en legt goed uit wat er precies aan de hand is. Ik kan altijd zeer snel terecht en ga nu periodiek bij haar langs voor ‘regulier onderhoud ‘. Na behandeling verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon

Maud

De osteopathie heeft bij mij erg goed geholpen! Iedere keer was ik blij dat ik weer mocht. De sfeer was er goed en het gaf een fijn gevoel. De behandelingen waren ook goed. Mijn ervaring is zeer positief want het doet wonderen.

Christa

Regelmatig hoofdpijn en duizelingen frustreerde me enorm. Je denkt dan al snel aan stress, hormonen of gewoon een drukke week. Lieven heeft me twee keer kort op elkaar behandeld aan mijn hoofd, nek en rug en ik merkte meteen een enorm verschil! Geen duizelingen meer, nog wel lichte hoofdpijn en daarom vroeg Lieven mij nog een keer terug te komen na een maand of drie. Nu heb ik met Lieven afgesproken eens per half jaar langs te komen, zeg maar voor “onderhoud”. Zo kan ze eventuele blokkades op tijd behandelen en ik zit lekker in mijn vel! Ik vind het bijzonder, wat een “magie” een osteopaat! Alles in je lijf staat tot verbinding met elkaar en Lieven kan dat heel helder en nuchter uitleggen en gaat meteen aan de slag! Ik ben heel tevreden.

Rick

Tijdens mijn intake gesprek kreeg ik een duidelijke uitleg over de “toestand” van mijn lichaam. De voorgestelde aanpak van de klachten was ook helder. En zo ervaar ik de hele behandelperiode tot nu toe, geen vage verhalen want alles is helder en duidelijk. Nog belangrijker is het resultaat en daar ben ik zeer tevreden over.

Christle

Ik heb sinds de behandeling geen zere benen en geen zere buik meer! Dat heb ik nog geen dag gehad sinds ongeveer 10 jaar! Heerlijk!!! Ook drink ik nu veel meer water per dag en ik heb geen vocht meer in mijn benen en voeten. De hoofdpijn wordt steeds minder en ik besef wat ik mijn lichaam al die tijd heb aangedaan. Bedankt dat je me dat in hebt laten zien. Voel me nu al 5 jaar jonger.

Pierre en Anja

Mijn man en ik zijn via de huisartsenpraktijk terecht gekomen bij Middelhoek Osteopathie. Wij zijn uiterst tevreden over de behandelingen die we daar krijgen. Lieven is bekwaam en kundig in haar vak, geeft goede adviezen en stelt je op je gemak. Wij raden mensen uit onze omgeving aan om naar haar toe te gaan bij klachten.

Joke

Sinds enige tijd onder behandeling van Lieven, omdat ik veel last had van hoofdpijn en migraine. Ik heb vanaf het begin van de behandeling gevoeld dat ik er baat bij heb. Ik ben dan ook zeer tevreden hoe het nu gaat met mijn klachten.

Christine

Bij Lieven ben ik terecht gekomen door rugklachten en een pijnlijke hamstring. Na een korte anamnese is Lieven gelijk met me aan de slag gegaan. Prettige ongedwongen sfeer in een prettige praktijkruimte (Middelburg). Lieven heeft veel kennis en geeft veel praktische tips die makkelijk toepasbaar zijn, zonder je de les te lezen. Na de behandeling voel je je een ander mens met meer bewustwording van jezelf.

Wendy

Begin juni ben ik bevallen van een prachtige zoon. Alhoewel ik redelijk snel herstelde, bleef ik wat gekke lichamelijke klachten houden. Tintelende handen, pijnlijke knieën, het gevoel hebben ‘scheef’ te lopen, gevoelige voetzolen… Kortom, het zat niet helemaal lekker. Ik wist niet zo goed wat ik hiermee moest, totdat mijn verloskundige me wees op Middelhoek Osteopathie. Na drie bezoekjes aan Lieven zijn mijn klachten verdwenen! Natuurlijk heb ik nog wel eens een pijntje / stijfheid, maar die had ik zonder zwangerschap / bevalling ook 😉  Toen onze zoon 8 weken oud was, zijn we ook met hem naar Lieven gegaan. Eigenlijk gewoon ter ‘controle’, omdat hij met de vacuümpomp is gehaald. Maar we zagen ook steeds meer een voorkeurshouding ontstaan. Eenmaal bij Lieven, zag ze dat er al een hele lichte afplatting was ontstaan. Door haar behandeling heeft hij hierna geen voorkeurshouding meer gehad. Aanrader dus!!

Marleen

Door CVS ontstonden bij mij veel spanningsklachten. Bij de eerste afspraak controleerde Lieven mijn lichaam helemaal en kon ze me direct al helpen met een veel meer ontspannen lichaamshouding. Daarna was iedere afspraak een feestje! De behandelingen hebben zeker meegedragen aan het feit dat ik mezelf nu zga genezen beschouw. Lieven heeft ontzettend veel kennis en is prettig en relaxed in de omgang. Ik raad haar zeker aan iedereen aan!

Jorine

Na jaren veel last van mijn buik te hebben gehad ben ik uiteindelijk begonnen met osteopathie. Na een aantal behandelingen voelde ik mij gelijk veel beter! Inmiddels ga ik nog maar 1 á 2 keer per jaar voor een check naar Lieven en heb ik veel minder last van mijn buik, maar ook de verdere problemen die dit veroorzaakte (bijv pijn die uitstraalde naar mijn knie!). Lieven is niet alleen heel goed in haar werk, maar stelt je ook op je gemak tijdens de behandelingen en voorziet je van voldoende informatie. Aanrader dus!

Rinus

Ik wil graag mijn waardering uitspreken over de ontvangst en de wijze van behandeling bij Lieven. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en het resultaat. wanneer ik nog eens een behandeling nodig heb zal zeker voor Middelhoek Osteopathie kiezen!

Lara

Ik heb langere tijd rondgelopen met buikklachten. Buikpijn en opgeblazen zijn, dat is toch normaal? Niet dus! Bij Lieven geweest voor mijn buikklachten en na de eerste behandeling was het al aanzienlijk minder. Daarna werd het alleen maar beter. Lieven bevat een hele hoop kennis en dat geeft vertrouwen. Ze weet wat ze doet en creëert een prettige sfeer. Ze denkt altijd actief met me mee, dus zo krijg ik regelmatig nieuwe tips en adviezen. Erg tevreden!

Tess

Onze dochter was vanaf het begin een onrustige slaapster. Zo’n 3 keer per nacht even flink gillen daarna was het weer rustig. Na zelf thuis wat aanpassingen te hebben gedaan heb ik toch contact opgenomen met Lieven. Met duidelijke uitleg en therapie werden de klachten gelukkig minder! Ik zou Lieven iedereen kunnen aanraden. Ze heeft veel rust en geduld en onze dochter was volkomen op haar gemak bij haar! Bedankt Lieven voor de goede zorgen!!

Marco

Bij de huisarts spit vastgesteld. Deze adviseerde naar de osteopaat te gaan en eens kijken of er daar wat mogelijk was. Bij Lieven eerst een intakegesprek gehad en daarna gelijk de eerste behandeling. De eerste paar dagen na de behandeling alles nog erg stijf en pijnlijk. Maar na een paar dagen voelde het al veel beter. Voordat de tweede behandeling plaats vond had ik al geen klachten meer. Ze heeft alles nog eens nagekeken en was zelf ook tevreden. Verdere behandeling was dan ook niet nodig.

Carolien

Onze dochter Sara is middels een spoedkeizersnede ter wereld gekomen. Zij lag in stuit wat niet op was gemerkt bij de verloskundige. Vanaf dag 1 was Sara een slechte slaper en wilde absoluut niet in haar bedje liggen. Na allerlei tips te hebben geprobeerd kwamen wij via een vriendin bij Lieven terrecht. Toen ze ongeveer 6 weken was zijn we voor het eerst langs geweest. Ze bleek last te hebben van haar hoofd en nekje. Meteen na de eerste behandeling liet sara het al beter toe om in bed gelegd te worden en sliep zij een hele nacht door! Sara is door deze behandelingen verandert van druk en onrustig, naar een vrolijk en tevreden meisje. Lieven gaat met heel veel zorg en liefde te werk en neemt rustig de tijd voor jou en je baby! Na 4 behandelingen kan ik zeggen dat zowel Sara als wij als ouders dankzij Lieven nu veel meer kunnen genieten van elkaar.

Moniek

Na langdurige rug- en buikklachten (prikkelbare darmsyndroom) adviseerde een vriendin om naar een osteopaat te gaan (in plaats van te blijven aanmodderen bij een fysiotherapeut). Zo kwam ik bij Lieven terecht. Ik heb vier behandelingen gehad en na elke behandeling werden zowel mijn buik- als rugklachten minder. Na vier behandelingen zijn mijn klachten vrijwel verdwenen. Het is een wereld van verschil hoe mijn lijf nu aanvoelt en hoe mijn lijf vóór de behandeling aanvoelde. Door deze zeer positieve ervaring raad ik iedereen aan om bij diverse klachten naar de osteopaat (Lieven) te gaan!

Piet

Wij zijn zeer tevreden over de behandelingen. Na de eerste keer voelde ik al verbetering. Ze is een aardige vrouw met veel kennis en ze legt het goed uit.

Sina

Ik bleef maar last houden van mijn maagstreek, ben toen naar Lieven geweest voor een behandeling. Na 4 behandelingen werden mijn klachten veel minder, Lieven heeft me hierbij goed geholpen. Daarnaast is Lieven een aardige, rustige vrouw waar ik me snel op me gemak voelde.

Marieke

Na een burn-out had ik al ruim een jaar vage kramp in mijn kuit. Iemand adviseerde mij eens een osteopaat te bezoeken, hier had ik nog geen ervaring mee. Binnen 2-3 behandelingen is de klacht geheel verdwenen! Super blij mee!

Xaira

Bij ons kleine meisje was al snel duidelijk dat wanneer ze op haar ruggetje lag ze dit niet fijn vond. Ze is dan al vanaf dat ze geboren is op haar zij/buik gaan liggen met slapen. Ook in de box, kinderwagen en maxicosi had ze het zwaar wanneer ze op haar rug moest liggen. Je merkte dan vooral dat er slijmpjes naar boven kwamen. Tijdens de babybeurs in de A58 zag ik Lieven staan en ben ik haar eens gaan praten waarbij ik ben gaan vragen of dit “normaal” is. Ze gaf vrij snel aan dat dit niet gewoon is bij een babytje en er waarschijnlijk wat zou zijn . Binnen een week kon ik al bij haar terecht. Tijdens de eerste behandeling werd al vrij snel duidelijk dat er ongelofelijk veel spanning in het lichaampje zat van onze dochter. Lieven heeft deze behandeld en ons fijne tips gegeven hoe we dit thuis ook door masseren kunnen “verhelpen”. Omdat onze dochter soms ook met golven spoog kregen we ook de tip om haar voeding te verdikken. Dit werkt nog steeds perfect!! Uiteindelijk hebben we 3-4 behandelingen gehad en geniet ons kleine meisje enorm wanneer ze nu op haar rug de weide wereld in aan het kijken is. Voor haar fijn maar zeker ook voor papa en mama !! We hebben de behandelingen dan ook meer dan positief ervaren. Ze neemt de tijd voor je kind maar ook voor jouw als ouder. En zelfs wanneer de behandeling niet lukt vanwege een huilend kindje. Werd deze zonder kosten verzet naar een andere datum.

Michiel

Uit het niets voelde ik me niet lekker worden tijdens een boswandeling met familie en ik viel letterlijk om. Dat kan ik me niet meer goed herinneren, maar mijn familie schrok zich rot en dachten dat ik een hartaanval kreeg. Ik was even “out” en kwam weer vrij snel bij. Ik kon weer gewoon opstaan en lopen, maar bij thuiskomst toch maar een afspraak gemaakt met de huisarts. Dan ga je van de cardioloog naar de neuroloog, die vonden gelukkig niets, maar je bent er weken mee zoet. In die periode was ik op mijn werk ook een keer onwel geworden. In de tussentijd tipte iemand mij over de osteopaat Lieven Middelhoek en ik kon vrij snel bij haar terecht. Zij constateerde een blokkade in mijn nek waardoor ik, als ik mijn hoofd naar beneden deed, omver ging. Na de eerste behandeling had ik gelijk nergens last meer van! Ik ben nog een tweede keer bij haar geweest voor de zekerheid, maar had geen klachten meer.

Angela

Een aantal jaar geleden, toen Lieven net was begonnen met haar praktijk, schoot het onverwachts in mijn rug. Aangezien ik twee dagen later een dansoptreden had, was ik met spoed opzoek naar iemand die mij kon helpen, want lopen/liggen/zitten alles deed pijn. Via via ben ik bij Lieven terecht gekomen. Ze begreep mijn klacht en heeft extra tijd voor mij vrijgemaakt om me te helpen. Na een gesprek en een behandeling was de pijn zo goed als weg en kon ik toch optreden! Hier ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor, want de moed zakte mij toen al in de schoenen. Helaas zijn het wel terugkomende klachten, maar ik ben blij dat ik weet dat ik bij Lieven terecht kan. Ze weet bij mij nu direct wat ze moet doen en geeft daarnaast ook goede uitleg, tips en ze stelt je erg op je gemak!

Gilles

Ik ben al meerdere keren bij Lieven geweest voor behandeling van rug-, nek- en buikklachten. Elke keer sta ik versteld van het effect van haar behandeling. Binnen de kortste keren zijn mijn klachten verdwenen. Omdat ik graag sport en niet meer de jongste ben, kan ik het daardoor nog steeds met veel plezier blijven doen. Andere sporters met lichamelijke klachten raad ik altijd aan om naar Lieven te gaan.

Mariska

Lieven heeft me van mijn nek, schouder en arm klachten afgeholpen. Super tevreden over de behandeling, bij klachten kan ik adviseren om naar Lieven te gaan. Bedankt voor je hulp, adviezen en ondersteuning!

Annet

Voor het hardlopen, en zeker wanneer ik een marathon ga lopen, is het van belang dat alles in orde is met je lijf. Lieven zorgt ervoor dat ik in balans ben. Ik ben super tevreden over haar behandelingen. Kan altijd bij haar terecht.

Desiree

Na 10 jaar rondlopen met nek-, rug- en buikklachten, en vele fysio-behandeling later, kwam ik voor het eerst in contact met osteopathie bij Lieven. Na enkele behandelingen merk ik dat de klachten toch duidelijk minder zijn geworden. Een duidelijk verschil qua aanpak als fysiotherapie! Was ik hier maar eerder mee gestart!

Annemiek

Onze dochter van 9 jaar liep al langere tijd met pijn aan haar knie, zeker na het sporten. Al na de eerste behandeling van Lieven merkten we dat ze beduidend minder klachten had. het lijkt wel toveren, aldus onze dochter. Hadden we dit maar eerder geweten!

Amely

I.v.m. rugklachten bij Lieven terecht gekomen. Na de eerste behandeling al een enorm verschil. Na 2 behandelingen een wereld van verschil! Minder vermoeidheid, minder acne, rustige buik, lichamelijk soepel en pijnloos en ook een betere vochthuishouding. Lieven is professioneel en rustig, waardoor de behandeling zeer fijn verloopt.

Marloes

Julia is ons dochtertje van 2 maanden oud. Ze had savonds veel huil momenten en kregen haar moeilijk stil. Tot we bij Lieven zijn geweest. Ze gaf aan dat Julia teveel spanning had in haar nek en trok naar haar schedel, waardoor ze een lichte voorkeurskant had. Na behandelingen en praktische tips huilt Julia savonds niet meer. Daarbij kwam ook naar voren dat ze last van krampjes had. Door tips voor het aanpassen van mijn eigen voeding had Julia veel minder krampjes en weten we nu van welke voedingsstoffen Julia meer krampjes krijgt. Lieven is erg fijn in het contact en kijkt wat de baby aan kan op dat moment. Ze past zich aan wat de baby prettig vind. Zo vond Julia het niet fijn op de behandelbank maar liever lopend in de armen van Lieven terwijl zij haar behandeling voort zet.

Jiska

Toen onze dochter (Amber) enkele weken oud was, was ze af en toe wat onrustig tijdens het drinken. Ook lag ze wat krom als je haar op je arm legde. Ze kon niet ontspannen. Op advies en een hele tijd getwijfelt te hebben, zijn we toch maar naar een osteopaat gegaan. Lieven werd hierbij geadviseerd door een goede vriendin van mij, want zij ging wel eens langs ivm rugklachten en had goede verhalen over Lieven. Ondanks mijn drukke agenda kon ik binnen 2 weken terecht! Ze lag nog geen minuut op de behandeltafel en ze voelde gelijk dat ze spanning had op haar schedel en tussen haar schouderbladen. Dit is behandelt ( met een hoop gekrijs van Amber, waarbij ikzelf ook een traantje moest laten) en na 1 behandeling van 45 min was dit al stukken beter. Amber was meer ontspannen en het drinken ging stukken beter. Wát zijn we blij dat we zijn gegaan! Bij nader inzien iets te laat. Ze was intussen14weken oud. Terwijl we dit al vrij snel doorhadden, maar dachten: “het gaat vast wel over. Geef het wat tijd.” Uiteindelijk nog 3 behandelingen gedaan en het is een wereld van verschil! 🙂 Heeeeeel erg bedankt Lieven! We zullen jou zeker aanraden als osteopaat!

Heleen

In april ben ik bevallen van Yara. Yara had eigenlijk vanaf het begin al een voorkeurshouding. Na 1,5 week ben ik gaan googlen en kwam terecht bij Lieven. Ik kon de volgende dag al terecht en ze constateerde inderdaad dat Yara een voorkeurshouding had. Na 1 behandeling kon Yara haar hoofdje weer goed en zonder moeite naar links en rechts draaien. Wat ben ik blij dat ik er zo vroeg bij was ( ik twijfelde even of Yara niet te jong was). De behandeling voor Yara maar ook voor mezelf heb ik als zeer prettig ervaren en zeker een aanrader!

Rens en Laura

De eerste weken na de geboorte was onze dochter vaak onrustig. Ze was enorm beweeglijk, huilde veel en er leek haar iets in de weg te zitten. Het was zelf moeilijk te achterhalen wat er ‘dwars’ zat, aangezien ze geen krampjes leek te hebben, goed dronk en ook in de nacht goed sliep. Overdag echter liep ik de hele dag met de draagzak en kon ik haar bijna niet wegleggen in de box bijvoorbeeld. Na een goede ervaring te hebben gehad bij Lieven Middelhoek voor mezelf en mijn oudste dochter, besloot ik een afspraak te maken. Fijn dat dit al zo snel kon en mogelijk was zo kort na de geboorte! Lieven heeft onze dochter drie keer behandeld. Haar schouder, nek en schedel zaten aan de linkerzijde vast (mogelijk omdat ze is geboren met een opgeslagen armpje). Lieven heeft haar heel rustig en zacht behandeld en daarbij goed uitgelegd wat ze deed. Heel fijn ook om een volledige ‘check’ van het lijfje te krijgen, zo wisten we bijvoorbeeld dat de darmpjes gewoon rustig waren. Na een behandeling merkten we al verschil, maar kwam de onrust nog wat terug. Na de tweede en laatste behandeling, merken we echt dat het haar erg goed heeft gedaan. Wanneer ze nu huilt is dit te verklaren (honger etc), maar is ze verder een heel tevreden en vrolijk meisje. Ik zou iedereen aanraden om met klachten bij een baby’tje een bezoek te brengen aan Middelhoek Osteopathie. Het kan echt het verschil maken.

Piet

De behandelingen bij Middelhoek Osteopathie worden zeer gewaardeerd. Goede afspraken en behandelingen.

Julia

Wij zijn bij Lieven langs gegaan toen onze zoon Maxim 3 weken oud was. Wanneer hij niet aan het slapen was kon hij alleen maar schreeuwen en leek daarom eigenlijk constant ontevreden. Tijdens het drinken aan de borst lag hij in een erg gespannen houding en door de dag heen overstrekte hij zich behoorlijk vaak. De roze wolk die we hoopten te hebben was in deze weken meer een donderwolk… Mijn lerares van de zwangerschapsyoga had toentertijd al eens aangeraden om bij klachten je baby wellicht een keertje na te laten kijken door een osteopaat, wat toen als een irrelevant advies klonk. Na 2 weken slapeloze nachten hebben wij toch besloten eens te gaan googlen voor een osteopaat en zijn zo bij Lieven terecht gekomen. Wat een verademing! Maxim bleek wat punten in zijn lichaam te hebben die vast zaten, waar hij blijkbaar erg last van had; op zijn schedel, bij de schouderbladen en zijn linker heup. Na 2 behandelingen heeft hij werkelijk nergens meer last van. Wij hebben nu een vrolijke en uitgeslapen baby van bijna 7 weken oud waar we gelukkig weer volop van kunnen genieten! Schreeuwen doet hij nauwelijks meer en op alle vlakken lijkt hij erg tevreden. Lieven heeft alle tijd genomen om alles uit te leggen en om Maxim te onderzoeken. Na de behandelingen heeft ze ook nog wat tips mee gegeven voor de krampjes waar hij wat last van heeft. Erg meedenkend en vooral ook heel erg professioneel!

Kathelein

De eerste weken na de geboorte was onze dochter vaak onrustig. Ze was enorm beweeglijk, huilde veel en er leek haar iets in de weg te zitten. Het was zelf moeilijk te achterhalen wat er ‘dwars’ zat, aangezien ze geen krampjes leek te hebben, goed dronk en ook in de nacht goed sliep. Overdag echter liep ik de hele dag met de draagzak en kon ik haar bijna niet wegleggen in de box bijvoorbeeld. Na een goede ervaring te hebben gehad bij Lieven Middelhoek voor mezelf en mijn oudste dochter, besloot ik een afspraak te maken. Fijn dat dit al zo snel kon en mogelijk was zo kort na de geboorte! Lieven heeft onze dochter drie keer behandeld. Haar schouder, nek en schedel zaten aan de linkerzijde vast (mogelijk omdat ze is geboren met een opgeslagen armpje). Lieven heeft haar heel rustig en zacht behandeld en daarbij goed uitgelegd wat ze deed. Heel fijn ook om een volledige ‘check’ van het lijfje te krijgen, zo wisten we bijvoorbeeld dat de darmpjes gewoon rustig waren. Na een behandeling merkten we al verschil, maar kwam de onrust nog wat terug. Na de tweede en laatste behandeling, merken we echt dat het haar erg goed heeft gedaan. Wanneer ze nu huilt is dit te verklaren (honger etc), maar is ze verder een heel tevreden en vrolijk meisje. Ik zou iedereen aanraden om met klachten bij een baby’tje een bezoek te brengen aan Middelhoek Osteopathie. Het kan echt het verschil maken.

Trudi

Lieven is een fijne en hartelijke vrouw, die haar vak goed verstaat!

Renate

Een paar weken na de geboorte merkten wij op dat onze dochter een flinke voorkeurshouding had ontwikkeld en daarmee ook een afgeplat schedeltje. Op het consultatiebureau werd aangegeven dat we nog even konden afwachten en dat het waarschijnlijk nog wel beter zou gaan. Toch vertrouwden wij het niet, volgens ons kón ze haar hoofdje gewoon niet naar de andere kant draaien. Via via zijn wij bij Lieven terecht gekomen, die gelukkig aangaf dat het wel degelijk nodig was om wat aan de voorkeurshouding te doen. Haar hele rechterkant + schedel stond op spanning. Na de eerste behandeling zagen we al een heel verschil en uiteindelijk kan onze dochter na 4 behandelingen weer alle kanten op kijken. En nu na 3 maanden later kijkt ze alle kanten op en is er bijna niets meer van de afplatting te zien. Na deze positieve ervaring met osteopathie (Lieven) bij onze dochter, heb ik voor mezelf ook een afspraak gemaakt. Ik bleef wat klachten houden na de spoed keizersnede, zoals een dik en gevoelig litteken en rugpijn. Ook ik voelde na de eerste behandeling al vooruitgang en nu na 4 keer behandelen, is de rugpijn zo goed als verdwenen en wordt het litteken en het weefsel eromheen soepeler. ( Mede ook door de littekenfysiotherapie behandeling waar Lieven mij voor heeft doorgestuurd) Ik ben positief ‘ verrast’ en zou alle mama’s met klachten na de zwangerschap, of met klachten bij je pasgeboren baby’tje aanraden om eens langs te gaan bij Lieven. Ze denkt me, is eerlijk, lief voor de baby en heel toegankelijk!

Marianne

In het herstelproces van mijn burn-out kwam ik na fysiotherapie door een tip bij de osteopaat terecht. Ik werd respectvol en vriendelijk behandeld, niet als nummer maar echt als persoon! Ook kreeg ik praktische tips wat ik wel/niet moest doen en uitleg over wat Lieven voelde/deed. Erg fijn om tijdens de behandeling al verschil te merken van spanning naar ontspanning in nek, hoofd en buik. Kortom een fijne ervaring!

Tirza


Lieven heeft mijn zoontje heel fijn behandeld! Ik wilde graag een check om zeker te weten dat alles goed zat en heb een afspraak gemaakt toen hij 5 weken oud was. Gelukkig waren er geen echte blokkades oid, maar het is erg fijn om dit van een professional te horen. Lieven is rustig en legt uit wat ze doet. Zeker bij een baby vond ik dat erg fijn!

Rita

Veel met mijn klachten naar fysiotherapeuten en andere osteopaten geweest, zonder veel resultaat. Dit keer grotendeels van mijn klachten af. Fijne, adequate behandeling.

Chris

Na jarenlange klachten in de rug en nek en meerdere behandelwijzen maar eens een osteopaat geprobeerd. Wat een verademing! Lieven luistert goed naar de klachten, zowel voor, tijdens als na de behandeling en legt uit wat ze aan het doen is. Klachten nemen gelijk af, zeker een aanrader en ik kom in ieder geval, indien het weer nodig is, terug!

Marjolein


Na mijn vakantie waarin ik een pijnlijke beknelling in me rug opliep kon ik direct bij Lieven terecht. Na een paar behandelingen is mijn rug gelukkig weer hersteld. Bedankt!!